skip to Main Content
7623 Pécs, Rákóczi u. 24-26 +36 72 312 314 kisosz.pecs@gmail.com

A képző intézmény:

  • neve: Baranya Megyei Kereskedők Egyesülete       “KISOSZ”
  • címe: 7623 Pécs, Rákóczi u. 24-26. Telefon: 72/312-314,       Mobil:  30-721-1607
  • Nyilvántartási száma: E-000626/2014/A001

A képzési program: 

  • megnevezése:  34 811 04       S Z A K Á C S
szakacs-tanfolyam-01

A tanfolyam várható kezdete

A képzés kezdete: 2020.szeptember 22.
Jelentkezési határidő: 2020.szeptember 21.
A vizsga várható idő pontja: 2021.január vége.
A képzés időtartama: 5 hónap // Az oktatási napok hétvégeken
Az oktatás helyszíne: Pécs belvárosa “Iparosház, a Zsolnay szobornál”

Összevont gyakorlati képzések saját tanüzemünkben történik.

A képesítés birtokában betölthető munkakörök:

  • SZAKÁCS ( étkezdei szakács, grill szakács, gyermekélelmezési szakács, hajószakács, hidegkonyhai szakács, közétkeztetési szakács, meleg konyhai szakács, pizza-készítő szakács segédszakács) (FEOR: 5134)

A képzési programba történő belépés jogszabályban meghatározott feltételei:

  • Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
  • Foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat
  • Előzetes tudásszint felmérés

A képzés célja: A szakképesítés munkaterületéhez tartozó legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. Olyan szakemberek képzése, akik képesek a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő alábbi feladatok ellátására: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátóipari egységekben, háztartásokban.

Tanáraink: A Pécsi Tudományegyetem, Pécsi Szakképzési Centrum tanárai

Gyakorlati oktatónk elismert mesterszakács

A képzési program tartalma

A KÉPZÉS SZAKMAI KÖVETELMÉNYEI, MODULJAI:

  • 11518-16 Élelmiszerismeret
  • 11561-16 Gazdálkodási ismeretek
  • 12096-16 Szakács szakmai idegen nyelv
  • 12094-16 Ételkészítési ismeretek alapjai
  • 12095-16 Ételkészítési ismeretek
  • 11519-16 Élelmiszer biztonsági alapismeretek
  • 11497-12 Foglalkoztatás I.
  • 11499-12 Foglalkoztatás II.

SZAKMAI VIZSGA KÖVETELMÉNYEI, RÉSZEI:

Gyakorlati vizsgatevékenység: Ételkészítés alapja (140 perc), Ételkészítési ismeretek (140 perc)

Központi írásbeli vizsgatevékenység: A szakács szakma ismeretei (180 perc)

Szóbeli vizsgatevékenység: Konyhai ismeretek (55 perc)

A tanfolyamok szervezésével, díjával kapcsolatos tudnivalók

Minden képzésünk esetében biztosítunk részletfizetési lehetőséget, keressen minket elérhetőségeinken !

A tanfolyam bekerülési költsége: 180.000.- Ft
Beiratkozáskor: 50.000 Ft
Ezt követően havonta 5 x  36 000.- Ft részletekben
OKJ-s vizsga díja: 50.000.- Ft.

Egyösszegű befizetés esetén 5% az az 9 000.- Ft engedményt adunk.

Tandem képzés :  amennyiben még egy tanfolyami hallgatót hoz 5% kedvezményt 9 000.- Ft nyújtunk
A tananyagot ingyenesen biztosítjuk, a szükséges orvosi alkalmassági vizsgálatot  egyénileg kell megoldani. Az összevont oktatáshoz szükséges nyersanyagokat biztosítjuk.   Gyakorlati helyet segítjük megoldani.

Back To Top